Termiska Nattkameror

Your sixth sense at sea


Termiska kameror från Raymarine ger navigatören möjligheten att navigera säkert i totalt mörker.

Utrustade med FLIRs beprövade termiska bildteknologi och designade för att fungera sömlöst med Raymarines multifunktionsdisplayer.

Dag som natt, termiska kameror ökar säkerheten och situationsnärvaron. Du ser andra båtar, navigationshinder, bojar och mycket mer.

The NEW Ocean Scout TK | Raymarine by FLIR

HANDHÅLLNA TERMISKA KAMEROR

Ocean Scout TK bygger på termisk teknik och skapar bilder med hjälp av värme, inte synligt ljus. Fartyg, vattenskotrar, bojar och andra hinder avger värme och syns tydligt oavsett ljusförhållandena – från beckmörker till bländande solsken.

The FLIR Ocean Scout | Raymarine by FLIR

HANDHÅLLNA TERMISKA KAMEROR

Ocean Scout är en robust och kompakt termiska kamera som ger dig möjlighet att se andra fartyg, landmärken, bojar och flytande föremål när mörket faller på

The NEW FLIR AX8 | Raymarine by FLIR

Marint värmeövervakningssystem

Håll ett vakande öga på kritisk utrustning som motorer, avgasgrenrör och axellager och upptäck problemen innan de tar dig ut på djupt vatten.

T200 Series | Raymarine by FLIR

Kompakt, Fastmonterade Kameror.

Enkel att montera och enkel att integrera i ditt befintliga Raymarine-system. T200 serien har utgångar för analog video, vilket gör det möjligt att koppla den till den nästan vilken monitor som helst, och var som helst på båten.

T300 and T400 Series | Raymarine by FLIR

Full panorering, tilt och zoom-möjligheter

Enkel pekskärmsstyrning från Raymarines multifunktionsdisplayer. Dra bara med fingret över skärmen för att vrida kamera. Med en valbar 2-axlad gyrostabilisator gör att kameran ger stadiga bilder i kraftig sjö och en lågljuskamera med färgskala och 10x optisk zoom.

The NEW M400 | Raymarine by FLIR

Marin värmekamera med multisensorteknik för mörkerseende

Den nya FLIR M400-värmekameran för mörkerseende är ett mångsidigt, högpresterade pan/tilt-kamerasystem för marina tillämpningar, utformat med klassens bästa korta och långa räckvidd för målidentifiering.

The MU/MV Series | Raymarine by FLIR

Termiskt premiumsystem för mörkerseende

Vinnaren av 2014 års NMEA-utmärkelse Teknik 2014 (2014 Technology Award). FLIR:s MV-/MU-serie är utrustad med en okyld VOx-detektor (VOx: vanadiumoxid) som ger fantastiska termiska bilder med 640 x 480 pixlar.

Equipment described herein may require US Government authorization for export purposes. Diversion contrary to US law is prohibited