Raymarine in the News

 
Vi presenterar Axiom™ multifunktionsdisplayer med RealVision 3D™ Sonar och Lighthouse 3 Product News

Vi presenterar Axiom™ multifunktionsdisplayer med RealVision 3D™ Sonar och Lighthouse 3

Vi är stolta över att kunna berätta om Raymarines helt nya serie multifunktionsdisplayer som vi har döpt till Axiom. De skapar nya möjligheter och står redo att skaka om den marina elektronikbranschen. AXIOM är Raymarines nya, kraftfulla flerfunktionella navigationssystem. 

Read more

Nya RMK-10 fjärrstyrd knappsats Product News

Nya RMK-10 fjärrstyrd knappsats

Med hjälp av den helt nya fjärrstyrda knappsatsen RMK-10 har du alla kontrollerna för din LightHouse II multifunktionsdisplay nära till hands! Den superkompakta RMK-10, som är kompatibel med multifunktionsdisplayer i a-, c-, e-, eS- och gS-Serien, kan monteras i liggande eller stående format och passar in i stort sett var som helst.

Read more

App med förstärkt verklighet, nu för Raymarines ekolodssystem Dragonfly-PRO Product News

App med förstärkt verklighet, nu för Raymarines ekolodssystem Dragonfly-PRO

Raymarine har glädjen att presentera en helt ny version av sin populära mobilapp Wi-Fish som kan användas med ekolodssystemen Dragonfly-PRO och Wi-Fish CHIRP. Appen har utökats med fler funktioner och nu ingår s.k. förstärkt verklighet, Augmented Reality Viewing, för dina sparade waypoints och bästa fiskeställen.

Read more

Nytt Raymarine i70s flerfunktionsinstrument Product News

Nytt Raymarine i70s flerfunktionsinstrument

Idag presenterade Raymarine den senaste versionen av sitt populära flerfunktionsinstrument i färg för segling, fiske och cruising, Raymarines i70s. i70s är lätt att anpassa för att passa användarens personliga båtbehov, från traditionella analoga visartavlor till extra stora digitala och grafiska displayer, vilket ger möjlighet att visa de instrumentdata och navigering som är viktigast för användaren.

Read more

Social News Feed