• LightHouse II R17 - Dock to dock Autorouting | Raymarine by FLIR
  • LightHouse II R17 - GRIB Viewer Global Weather | Raymarine by FLIR
  • LightHouse II R17 - SonarChart Live | Raymarine by FLIR
 

Raymarine in the News

 
App med förstärkt verklighet, nu för Raymarines ekolodssystem Dragonfly-PRO Product News

App med förstärkt verklighet, nu för Raymarines ekolodssystem Dragonfly-PRO

Raymarine har glädjen att presentera en helt ny version av sin populära mobilapp Wi-Fish som kan användas med ekolodssystemen Dragonfly-PRO och Wi-Fish CHIRP. Appen har utökats med fler funktioner och nu ingår s.k. förstärkt verklighet, Augmented Reality Viewing, för dina sparade waypoints och bästa fiskeställen.

Read more

Nytt Raymarine i70s flerfunktionsinstrument Product News

Nytt Raymarine i70s flerfunktionsinstrument

Idag presenterade Raymarine den senaste versionen av sitt populära flerfunktionsinstrument i färg för segling, fiske och cruising, Raymarines i70s. i70s är lätt att anpassa för att passa användarens personliga båtbehov, från traditionella analoga visartavlor till extra stora digitala och grafiska displayer, vilket ger möjlighet att visa de instrumentdata och navigering som är viktigast för användaren.

Read more

Nya marina IP-kameror med HD Product News

Nya marina IP-kameror med HD

Vi är glada över att tillkännage vårt utökade marina IP-kamerasortiment med de rakt igenom nya högdefinitionskamerorna CAM210 och CAM220. Båda modellerna är utvecklade för enkel video över IP-anslutning till våra LightHouse II multifunktionsdisplayer.

Read more

Nya Ray52 VHF, bekvämt och tryggt till sjöss Product News

Nya Ray52 VHF, bekvämt och tryggt till sjöss

Det senaste tillskottet till Raymarines utbud av fast monterad radio är kompakta Ray52 VHF med inbyggd GPS-mottagare. Ultrakompakta Ray52 passar perfekt om det är trångt vid styrpulten, den får plats i stort sett var som helst. De extra stora reglagen och den stora bakgrundsupplysta LCD-displayen gör den lättanvänd, dag som natt.

Read more

Social News Feed