UTNÄMNING

August 2012

Den 20 augusti 2012 tillkännager Raymarine Petter Odenhall som ansvarig för Raymarines försäljningsorganisation i Sverige. Ansvaret för organisationen i Sverige innefattar: sälj, marknadsföring samt produktsupport för regionen.

Raymarine Sverige grundades 2011 som ett av Raymarine´s helägda dotterbolag som skall underbygga sälj, kund och tekniskt stöd på denna stora, viktiga marknad. Petter Odenhall har under 6 år i marinbranschen, såsom tidigare anställd av Belamarin och Navship, skaffat sig en gedigen erfarenhet i båtbranschen.

Efter många år i branschen och med många års erfarenhet har Stefan Berne bestämt sig för att ”överlämna stafettpinnen” och sin post till Petter. Stefan är högt aktad och respekterad på båtmarknaden såväl av kollegor som kunder.

Andy King, Raymarine´s sälj och marknadsansvarig uttrycker:

”Raymarine har ett förstklassigt anseende i Sverige som byggts upp under åren och jag är övertygad om att Petter och hans Raymarine team i Sverige kommer att fortsätta odla detta samt att driva rörelsen framåt.

Jag vill också passa på att tacka Stefan för sin stora och professionella arbetsinsats som han ägnat de gångna 21 åren som distributör för Raymarine och senare direkt med och i organisationen”


Om FLIR Systems:

FLIR Systems, Inc. är världsledande på design, tillverkning och marknadsföring av sensorsystem som förbättrar varseblivning och medvetenhet. FLIR:s avancerade system och komponenter används för många olika typer av termisk bildtagning, situationsmedvetenhet och säkerhetsapparatur, inklusive luftburen och markbaserad övervakning, statusmonitorering, navigation, rekreation, forskning och utveckling, processtyrning inom tillverkning, eftersök och räddning, drogförbud, transportsäkerhet, gränspatrullering och patrullering till sjöss, miljöövervakning, liksom upptäckt av hot från kemiska, biologiska, radiologiska, nukleära och explosiva ämnen (CBRNE). För mer information, besök FLIR:s webbplats på www.FLIR.com.

 

Om Raymarine:

Raymarine, som är världsledande på marinelektronik, utvecklar och tillverkar det mest omfattande utbudet av elektronisk utrustning för fritidsbåtar och mindre, kommersiella marina marknader. De prisbelönta produkterna som är utformade för att ge hög prestanda och vara lätta att använda, finns tillgängliga via ett globalt nätverk försäljningsställen och distributörer.

I Raymarines produktsortiment finns radar, autopiloter, GPS, instrument, fishfinders, kommunikations- och integrerade system. Raymarine med huvudkontor i Fareham, Storbritannien, är en avdelning inom FLIR Systems, som är världsledande inom termisk bildtagning. För mer information om Raymarine, besök www.raymarine.com.


For further information contact Haley Ellison – FLIR Systems Tel: +1 503/919-0696 or email: haley.ellison@flir.com. For high resolution images please go to www.raymarine.com/media

RM850