VHF-radiokommunikation

VHF-radiokommunikation | Raymarine – A Brand by FLIR

Från kompakta VHF-radioenheter till den ultimata allt-i-ett-lösningen – vi har en VHF-radio för alla båtägare!

Med en VHF-radio från Raymarine hörs du alltid högt och tydligt. Oavsett om det är vår kompakta Ray50, den fullstora Ray60 eller multifunktionsradion Ray70 kan du lita på att din Raymarine VHF står för åratals problemfri kommunikation till sjöss.

VHF-PRODUKTER

Ta reda på mer om Ray50 | Raymarine av FLIR

Ray50 VHF är ett kraftfullt kommunikationssystem förpackat i ett fodral som är tillräckligt litet för att kunna monteras i stort sett var som helst.

Ta reda på mer om Ray52 | Raymarine by FLIR

Med sin inbyggda GPS är den kompakta Ray52 DSC-klar direkt ur förpackningen för ökad säkerhet och bekvämlighet samt är lätt att installera.

Ta reda på mer om Ray60 | Raymarine av FLIR

Ray60 är en är en fullstor VHF-radio som försetts med de viktigaste kommunikationsfunktionerna för att uppfylla båtfolkets behov. Tillval, handset.

Ta reda på mer om Ray70 | Raymarine av FLIR

Ray70 från Raymarine är den ultimata allt-i-ett-kommunikationslösningen för skeppare som vill ha det bästa. Ray70 har VHF med alla funktioner, megafon, AIS-mottagare och är förberedd för dual-station med tillbehöret RayMic (tillval).

Ta reda på mer om NYA Ray90 | Raymarine av FLIR

Raymarines fast monterade Ray90 Modular VHF-radio tar multi-stationskommunikation och trafikhantering till en helt ny nivå när det gäller styrka, prestanda och flexibilitet. Ray90 är av typen black-box med en sändare/mottagare som gömmer sig under rodret, i ett skåp eller i stort sett var som helst.

Ta reda på mer om NYA Ray91 | Raymarine av FLIR

Ray91, som är ett VHF-radiosystem med alla funktioner, har även inbyggd AIS-mottagare. Ray91 kan ta emot navigations- och säkerhetssändningar från AIS-utrustade fartyg i närheten och vidarebefordra dem till din kompatibla multifunktionsdisplay, kartplotter, radar och instrument.

Ta reda på mer om RayMic | Raymarine av FLIR

Ray60, Ray70, Ray90 och Ray91 VHF-radio stödjer också ett andra RayMic handset (tillval) för fjärrkommunikation. Detta ger dig en VHF med alla funktioner och intercomkapacitet från andra platser ombord.


UTGÅNGNA/ÄLDRE VHF-PRODUKTER

Ta reda på mer om Ray260 | Raymarine av FLIR

Premium-VHF med sändare/mottagare, högtalare och handset med fjärrfunktion. Inbyggd megafon/mistlur plus intercomkapacitet för multi-stationmiljö. Finns med inbyggd AIS-mottagare.