Raymarine Fiskeekolod

Wi-Fish™

Wi-Fish med prisbelönat bredspektrum CHIRP DownVision™ för fotoliknande bilder, höghastighetsspårning och bättre upplösning på stora djup

UTFORSKA

CP100

CP100 nätverks ekolodsmodul överför CHIRP DownVision teknologi till Raymarines Multifunktionsdisplayer. CP100’s CHIRP DownVision levererar fotolika bilder av världen under din båt, låter dig visa bottenstruktur med fantastiska detaljer och spåra fisk simultant.

UTFORSKA

CP200

CP200 som är konstruerad med samma CHIRP-ekolodsteknik som Raymarines prisbelönta DownVision™ och använder samma avancerade CHIRP-signalbearbetningsteknik, så att du kan se längre, se klarare och hitta mer fisk än med traditionella sidoskannande ekolod.

UTFORSKA

NEW CP370

Digital sonar module for coastal and offshore blue water fishing

UTFORSKA

NEW CP470

High performance CHIRP for coastal and offshore blue water fishing

UTFORSKA

NEW CP570

Professional CHIRP sonar module for tournament and offshore blue water fishing

UTFORSKA

 

Sjökorts plottrar med inbyggt ekolod:

Dragonfly®

Med avancerade tekniker, som CHIRP DownVision™ med bredspektrum och optiskt bundna skärmar, hjälper dig Dragonflys ekolod att använda mer tid på att fånga fisk och mindre tid på att leta efter dem.

UTFORSKA

aSeriens

aSeriens kompakta Touch screen Multifunktionsdisplayer är kraftfulla, snabba och baserade på Raymarines användarvänliga teknologi.

UTFORSKA

cSeriens

Utnyttja Raymarines ledande navigationsteknik med cSeries multifunktionsskärmar. Perfekta kombinationen av prestanda och valuta för pengarna erbjuder cSerien med tangentbordskontroll. Säkert och enkelt att använda.

UTFORSKA

eSeriens

eSeriens multifunktionsdisplayer med hybridtouch™ eSeriens HybridTouch displayer styrs enkelt med pekskärmskontroll eller med roterande Unicontroll knapp och tangentbord - välj själv vilket du föredrar.

UTFORSKA

 

Ekolods System

Ett komplett fiske ekolodsystem består av:

Multifunktions Display (MFD)

Vissa MFDs kräver en separat DSM och GPS Antenn medan andra har dessa inbyggt.

UTFORSKA

Fiske Ekolodsystem

Ett kraftfullt ekolodssystem kan uppnås om man ansluter en black box till en Multifunktions Display via SeaTalkhs. Ännu bättre blir det om man använder sig av en ekolods modul med CHIRP teknologi.

UTFORSKA

GPS Antenna / Sensor

För ytterligare funktioner, såsom, att lägga waypoints, krävs en GPS. Er MFD kanske redan har en GPS. Om inte, kan Ni enkelt komplettera med Raymarine RayStar130 till Ert nätverk.

UTFORSKA

Transducer

Slutligen, krävs en givare. Typen av givare som krävs beror på typ av båt och prestanda.

UTFORSKA