Fiske: Kunskap är makt | Raymarine - A Brand by FLIR

Fiske: Kunskap är makt

Friday, May 10, 2019


NYA Raymarine Element Sonar/GPS levererar toppteknik snabbt och enkelhet

Kunskap är makt och Element™ CHIRP-ekolod/GPS-serien från Raymarine gör att du kan fatta smartare beslut på vattnet. Element har skapats för fiskare som vill ligga steget före. De ger de skarpaste bilderna av undervattensvärlden via HyperVisionTM 1.2 megahertz superhögupplöst ekolodsteknik..

HyperVision-tekniken tar DownVision, SideVision och Raymarine RealVison 3D-ekolod till nästa nivå av precisionsbilder och möjligheter att hitta fisk. Den visar strukturer, växtlighet och fisk i realtid med naturtrogen tydlighet och skärpa från en allt i ett-givare.

Element Model Line Up | Raymarine - A Brand by FLIR

Alla Element-modellerna – 7”, 9” och 12” – har en snabb, integrerad fyrkärning processor, som ger omedelbart kartritning, smidiga RealVision 3D-bilder och snabb respons medan du är på väg.

Enkla tangentkontroller kombinerat med Raymarines nya LightHouse Sport-operativsystem gör att du kan ägna mer tid åt att fokusera på fisket och mindre tid på instruktionsboken. En stor waypoint-markör visar favoritplatser och Elements RealBathy™ generator för djupkarta gör att du kan skapa egna högdefinierade batymetriska ekolodskartor i realtid.

Element finns nu hos Raymarine-återförsäljare. Rekommenderat pris från 731,85 EUR.

Mer information finns på raymarine.eu/element

COMMENT