Raymarine News

 
Raymarine Axiom har nu stöd för integration av Yamaha Command Link Product News

Raymarine Axiom har nu stöd för integration av Yamaha Command Link

Read more

FLIR är glada över att lansera Yamaha Command Link- och Command Link Plus-integration i Raymarines sortiment av Axiom®-multifunktionsdisplayer.  Denna nya funktion är en av många som introducerades i den nya operativsystemversionen LightHouse Annapolis 3.9 för Axiom. 

FLIR lanserar assisterad tilläggningsteknik och första båttillverkarpartnern Product News

FLIR lanserar assisterad tilläggningsteknik och första båttillverkarpartnern

Read more

WILSONVILLE, Ore., 21 januari – FLIR Systems, Inc.</strong> (NASDAQ: FLIR) presenterade i dag Raymarine DockSense™ assisterat tilläggningssystem, den första intelligenta assisterade tilläggningslösningen med objektavkänning och rörelsesensor för fritidsbåtar.

FLIR presenterar nyhet inom marinbranschen i form av Raymarines navigationsteknik ClearCruise Augmented Reality Product News

FLIR presenterar nyhet inom marinbranschen i form av Raymarines navigationsteknik ClearCruise Augmented Reality

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) levererar en nyhet inom marinbranschen genom introduktionen av Raymarine®-navigationstekniken ClearCruise™ AR (Augmented Reality), som ger förbättrad medvetenhet på vattnet för Raymarines Axiom®-multifunktionsdisplayer (MFD).

Programvaruuppdatering för Raymarine Axiom: Nya LightHouse 3.2 innehåller ytterligare förbättringar Product News

Programvaruuppdatering för Raymarine Axiom: Nya LightHouse 3.2 innehåller ytterligare förbättringar

Read more

Ett av de bästa sätten att få ut så mycket som möjligt av marin elektronik är att uppdatera programvaran när den blir tillgänglig. Gör det till en vana, och du kan vara säker på att ligga i framkant – och utan att det kostar något extra. För er som är ute till sjöss och använder Raymarines Axiom-produkter, innehåller programvaruuppdateringen för nya LightHouse 3.2 ett stort antal förbättringar och ger dessutom användaren en mer intuitiv, skarvfri och smidig upplevelse.

Ökad säkerhet vid navigering: FLIR ClearCruise™ värmeanalys Product News

Ökad säkerhet vid navigering: FLIR ClearCruise™ värmeanalys

Read more

FLIRs mest prisvärda och kompakta värmekameror med panorerings- och tilt-funktion hittills, FLIR M132 och M232, är konstruerade med FLIR:s högpresterande Boson™-teknik med en flerkärnig videoprocessor som ger överlägsen bildkvalitet och funktioner för värmeanalys.

Vi presenterar Axiom™ multifunktionsdisplayer med RealVision 3D™ Sonar och Lighthouse 3 Product News

Vi presenterar Axiom™ multifunktionsdisplayer med RealVision 3D™ Sonar och Lighthouse 3

Read more

Vi är stolta över att kunna berätta om Raymarines helt nya serie multifunktionsdisplayer som vi har döpt till Axiom. De skapar nya möjligheter och står redo att skaka om den marina elektronikbranschen. AXIOM är Raymarines nya, kraftfulla flerfunktionella navigationssystem. 

Nya RMK-10 fjärrstyrd knappsats Product News

Nya RMK-10 fjärrstyrd knappsats

Read more

Med hjälp av den helt nya fjärrstyrda knappsatsen RMK-10 har du alla kontrollerna för din LightHouse II multifunktionsdisplay nära till hands! Den superkompakta RMK-10, som är kompatibel med multifunktionsdisplayer i a-, c-, e-, eS- och gS-Serien, kan monteras i liggande eller stående format och passar in i stort sett var som helst.

App med förstärkt verklighet, nu för Raymarines ekolodssystem Dragonfly-PRO Product News

App med förstärkt verklighet, nu för Raymarines ekolodssystem Dragonfly-PRO

Read more

Raymarine har glädjen att presentera en helt ny version av sin populära mobilapp Wi-Fish som kan användas med ekolodssystemen Dragonfly-PRO och Wi-Fish CHIRP. Appen har utökats med fler funktioner och nu ingår s.k. förstärkt verklighet, Augmented Reality Viewing, för dina sparade waypoints och bästa fiskeställen.

Nytt Raymarine i70s flerfunktionsinstrument Product News

Nytt Raymarine i70s flerfunktionsinstrument

Read more

Idag presenterade Raymarine den senaste versionen av sitt populära flerfunktionsinstrument i färg för segling, fiske och cruising, Raymarines i70s. i70s är lätt att anpassa för att passa användarens personliga båtbehov, från traditionella analoga visartavlor till extra stora digitala och grafiska displayer, vilket ger möjlighet att visa de instrumentdata och navigering som är viktigast för användaren.

Nya marina IP-kameror med HD Product News

Nya marina IP-kameror med HD

Read more

Vi är glada över att tillkännage vårt utökade marina IP-kamerasortiment med de rakt igenom nya högdefinitionskamerorna CAM210 och CAM220. Båda modellerna är utvecklade för enkel video över IP-anslutning till våra LightHouse II multifunktionsdisplayer.

Nya Ray52 VHF, bekvämt och tryggt till sjöss Product News

Nya Ray52 VHF, bekvämt och tryggt till sjöss

Read more

Det senaste tillskottet till Raymarines utbud av fast monterad radio är kompakta Ray52 VHF med inbyggd GPS-mottagare. Ultrakompakta Ray52 passar perfekt om det är trångt vid styrpulten, den får plats i stort sett var som helst. De extra stora reglagen och den stora bakgrundsupplysta LCD-displayen gör den lättanvänd, dag som natt.

FLIR presenterar det trådlösa CHIRP-radarsystemet Raymarine Quantum™ Product News

FLIR presenterar det trådlösa CHIRP-radarsystemet Raymarine Quantum™

Read more

WILSONVILLE, OREGON – 6 januari 2016 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) tillkännagav lanseringen av CHIRP-radarsystemet Raymarines Quantum, branschens första radardom för fritidsändamål med CHIRP-pulskompressionsteknik. Quantum CHIRP-radar innebär ett nytänkande och sätter en ny standard för en kompakt solid-state-radar, som levererar överlägsna radarbilder på både långt och kort avstånd.

FLIR utökar sin produktlinje Raymarine Dragonfly® med nya Dragonfly 7 PRO Product News

FLIR utökar sin produktlinje Raymarine Dragonfly® med nya Dragonfly 7 PRO

Read more

Nya Dragonfly 7 PRO är Raymarines hittills mest fullmatade ekolod-/GPS-kombination med funktioner för sötvattens- och kustnära fiske. Den erbjuder samma avancerade funktioner som den prisbelönta Dragonfly 5 PRO, men har dessutom en extra stor 7-tumsdisplay för maximal sikt. Den superljusstarka displayen är också optiskt bunden för att klara alla väderförhållanden och immar garanterat aldrig igen

FLIR Enhances Raymarine LightHouse II OS with Powerful New Features Product News

FLIR Enhances Raymarine LightHouse II OS with Powerful New Features

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) tillkännagav utgivningen av den senaste uppgraderingen av sitt uppskattade operativsystem LightHouse II för Raymarines multifunktionsdisplayer (MFD). FLIRs åtagande att förbättra båtlivet med hjälp av innovation blir nu ännu tydligare med LightHouse II version 15. Skepparen får därmed tillgång till funktioner för att övervaka motorrummet med det nya marina värmekamerasystemet FLIR AX8 och kan lättare undvika en kollision tack vare helt ny grafisk återgivning av AIS-mål. Version 15 har också stöd för direkt programvaruuppdatering via Wi-Fi för att Raymarine-användarna ska kunna hålla sig uppdaterade med den senaste tekniken.

Raymarine uppgraderar operativsystemet LightHouse II med nya funktioner för segling Product News

Raymarine uppgraderar operativsystemet LightHouse II med nya funktioner för segling

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ:FLIR) tillkännagav lanseringen av den senaste uppdateringen till sitt uppskattade operativsystem LightHouse II för Raymarines multifunktionsdisplayer (MFD) med avancerade funktioner, särskilt för segling.  LightHouse II version 14 erbjuder ett flertal verktyg som underlättar för seglare att navigera snabbt och effektivt under tävling eller nöjessegling. Uppdateringen som är gratis omfattar multifunktionsdisplayer i aSerien, cSerien, eSerien, gS-Serien och den nya högpresterande eS-Serien.

FLIR lanserar multifunktionsdisplay för navigering från Raymarines eS-serie April 2015 Product News

FLIR lanserar multifunktionsdisplay för navigering från Raymarines eS-serie April 2015

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) meddelade lanseringen av ett nytt sortiment HybridTouch™-multifunktionsdisplayer från Raymarine eS-serie. eS-serien drivs med Raymarines avancerade användargränssnitt LightHouse II och har tre högpresterande navigeringsdisplayer som erbjuder oöverträffad kontroll och användarvänlighet med snygg, ergonomisk design.  

Med innovativa nya ekolod och värmekameror blir sjölivet säkrare och roligare Product News

Med innovativa nya ekolod och värmekameror blir sjölivet säkrare och roligare

Read more

11 februari 11 2015 - FLIR Systems (NASDAQ: FLIR) har nöjet att meddela sin lansering av tre nya ekolod och två nya värmekameror med samma målsättning: att göra livet till sjöss säkrare och mer njutbart än någonsin tidigare. Med den nya värmekameran M400 med stabiliserad multi-sensor, och den handhållna värmekameran Ocean Scout™, bägge med FLIR:s branschledande teknik för termisk bildtagning, får båtfolket oöverträffade möjligheter att sikta andra båtar, undvika kollision och vara trygga till sjöss eftersom de kan se tydligt både i totalt mörker och i dåligt väder. Raymarines nya ekolod, CP570 Professional CHIRP ekolod, CP470 CHIRP ekolod och CP370 digitalt ekolod ger djuphavsekolod en helt ny definition, med tydliga bilder av betesfisk och fångstfiskarna runt dem på djupt vatten.

FLIR presenterar Nya Raymarine Dragonfly® Fishfinder-produkter Product News

FLIR presenterar Nya Raymarine Dragonfly® Fishfinder-produkter

Read more

Den expanderade Dragonfly-produktlinjen för fiskare inkluderar världens första fishfinder under Kr.2500, som använder CHIRP sonarteknologi med bredspektrum

Raymarine debuts New VHF Radios and Video technology at the Fort Lauderdale Boat Show Product News

Raymarine debuts New VHF Radios and Video technology at the Fort Lauderdale Boat Show

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) is pleased to announce the launch of the Raymarine Ray70 Multifunction VHF Marine Radio and the LightHouse II Version 12 Software upgrade for Raymarine multifunction displays. Raymarine’s new line of VHF radios are being showcased this week at the Fort Lauderdale International Boat Show 2014.

FLIR kammar hem tre NMEA-utmärkelser Product News

FLIR kammar hem tre NMEA-utmärkelser

Read more

FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) har glädjen att meddela att tre av deras produkter fick utmärkelser vid 2014 National Marine Electronics Association (NMEA) årliga konvent och expo som nyligen ägde rum i Fort Myers, USA, 8-11 oktober.   

Raymarine presenterar SideVision™ ekolod och teknik för IP-videokameror på ICAST Product News

Raymarine presenterar SideVision™ ekolod och teknik för IP-videokameror på ICAST

Read more

Som ett led i en pågående satsning att förse fiskare och båtfolk med de verktyg de behöver för en lyckad upplevelse, presenterar Raymarine två nya tillbehör för sin LightHouse II-baserade serie av multifunktionsdisplayer. Den nya CP200 SideVision™ ekolodsmodulen vidgar undervattenshorisonten för den som fiskar, genom kristallklart CHIRP-ekolod med sidoskanning, och den marina videokameran CAM200IP levererar högupplöst videobild till Raymarines multifunktionsdisplayer..

Raymarine expands aSeries with new LightHouse II-powered 9 and 12 inch Multifunction Touch Displays Product News

Raymarine expands aSeries with new LightHouse II-powered 9 and 12 inch Multifunction Touch Displays

Read more

Raymarine, a division of FLIR Systems, is announcing today the all new a9 and a12 multifunction displays. Both models will make their public debut at the Sanctuary Cove Boat Show in Queensland Australia. The new 9” and 12” multi-touch displays are equipped with Raymarine’s best-in-class touch-screen display technology with pinch-to-zoom, a fast 10Hz internal GPS and extensive wired and wireless networking expansion capabilities.

Raymarine launches gS195 Glass Bridge Multifunction Display Product News

Raymarine launches gS195 Glass Bridge Multifunction Display

Read more

Raymarine, a division of FLIR Systems is announcing today the launch of the 19” gS195 Glass Bridge Multifunction Display. The gS195 will make its public debut at the Sanctuary Cove Boat Show in Queensland Australia. Raymarine’s largest LightHouse II powered multifunction display, the gS195 joins the 9”, 12”, and 15.4” in the gS Series family of glass bridge multifunction displays. Engineered for premium yachts, the gS195’s edge-to-edge glass construction and slim bezel design blends beautifully with modern helms.

Dragonfly®7 – Prisvinnande Dragonfly® CHIRP ekolod GPS expanderar! Product News

Dragonfly®7 – Prisvinnande Dragonfly® CHIRP ekolod GPS expanderar!

Read more

När Raymarine presenterade det första högupplösta två-kanals ekolodet Dragonfly® förra året, tog det fiskeentusiasterna världen över med storm. Dragonfly®s två-kanals CHIRP DownVision teknologi låter dig upptäcka bottenstrukturer och fisk på ett helt nytt och naturtroget sätt.