Fiskeekolod

Fiskeekolod| Raymarine - A Brand by FLIR

Oavsett om din passion är sjö-, kust- eller havsfiske kommer Raymarines DownVision och SideVision sonarmoduler att ge dig bild av bottenstrukturer och samtidigt hitta fisk – allt med en exceptionell klarhet.

Både för fritidsfiskaren eller den tävlande sportfiskaren kommer vårt sortiment av sonarmoduler ge dig mer tid till att fånga fisk eftersom du kan lägga mindre tid på att söka efter den.

Produkt

Tå reda på mer om RVX1000 | Raymarine by FLIR

Med samma ekolodsteknik som i Raymarines prisbelönta RealVision 3D, CHIRP Side- och DownVision, plus High Power 1 kW tvåkanaligt CHIRP ekolod, är RVX1000 en mångsidig lösning för fiske såväl inomskärs som utomskärs.

Sonartyp: Allt-i-ett ekolod

Djupgående: Channel Dependent

Fiskeapplikation: Inshore / Offshore Coastal

Tå reda på mer om CP570 | Raymarine by FLIR

För den proffesionella fiskaren finns CP570s dubbla och av varandra oberoende sonar kanaler som ger snabbare mål identifiering och upp till 4kW total uteffekt

Sonartyp: Bred spektrums CHIRP

Djupgående: 10,000ft (3,000m)

Fiskeapplikation: Proffesionella

Tå reda på mer om CP470 | Raymarine by FLIR

Framtagen för seriösa sportfiskare. CP470 ger klassens bästa målseparering och högupplöst CHIRP sonar till Raymarines multifunktionsskärmar. Med ett brett spektrum av frekvenser och högre känslighet kan CP470 modulens avancerade givare se genom täta stim av betesfisk, identifiera termiska lager och samtidigt identifiera önskad mål fisk.

Sonartyp: Bred spektrums CHIRP

Djupgående: 10,000ft (3,000m)

Fiskeapplikation: Inshore / Offshore Coastal

Tå reda på mer om CP370 | Raymarine by FLIR

CP370 ger dig exeptionell klarhet, tydligare fiskekon och inställningsautomatik genom en ny generation av Raymarines digitala ekolodsbearbetning ClearPulse.

Sonartyp: Digital

Djupgående: 5,000ft (1,500m)

Fiskeapplikation: Inshore / Offshore Coastal

Tå reda på mer om CP200 | Raymarine by FLIR

Raymarine CHIRP-signalbehandling ger hög upplösning och har utmärkt prestanda på stora avstånd. Identifiera föremål och se fisk ännu längre bort, på avstånd upp till 183 m (600 fot) på varje sida.

Sonartyp: CHIRP SideVision™

Range: 600ft (183m)

Fiskeapplikation: Freshwater / Coastal

Tå reda på mer om CP100 | Raymarine by FLIR

CP100 är det perfekta valet för sötvattensfiskare. Kombinerat med Raymarines eSeriens HybridTouch displayer är det möjligt att skapa ett flerstationsnätverk med HybridTouchkontroll. Fotorealistiska CHIRP DownVision identifierar enkelt områden för aborre och andra sötvattensarter.

Sonartyp: CHIRP DownVision™

Djupgående: 600ft (183m)

Fiskeapplikation: Freshwater / Coastal

Sjökorts plottrar med inbyggt ekolod:

Tå reda på mer om Axiom | Raymarine by FLIR

Ett kraftfullt nytt flerfunktionellt navigationssystem från Raymarine. Med sitt inbyggda RealVision 3D™-ekolod, det helt nya operativsystemet LightHouse 3 och blixtsnabb fyrkärnig prestanda kommer Axiom att förändra din vistelse på sjön.

LCD-SKÄRMSTORLEKAR: 7.0" | 9.0" | 12.1"

Tå reda på mer om Axiom Pro | Raymarine by FLIR

Axiom Pro är konstruerad för befälhavare som vill ha allt. Axiom Pro 9 som finns med RealVision 3D, 1 kW CHIRP-ekolod och Raymarines HybridTouch-kontroll är den nya standarden för allt-i-ett-displayer.

LCD-SKÄRMSTORLEKAR: 9.0" | 12.1" | 15.6"

Tå reda på mer om eS Series | Raymarine by FLIR

Oavsett om du fiska, seglar eller bara cruisar på böljan den blå har du full kontroll med eS-seriens avancerade LightHouse II operativsystem med HybridTouch™.

LCD-SKÄRMSTORLEKAR: 7.0" | 9.0" | 12.1"

Tå reda på mer om Dragonfly | Raymarine by FLIR

Med avancerade tekniker, som CHIRP DownVision™ med bredspektrum och optiskt bundna skärmar, hjälper dig Dragonflys ekolod att använda mer tid på att fånga fisk och mindre tid på att leta efter dem.

LCD-SKÄRMSTORLEKAR: 4.0" | 5.0" | 5.7" | 7.0"

Tå reda på mer om Wi-Fish | Raymarine by FLIR

Svart låda (Black box) Wi-Fi CHIRP DownVision™ sonarmodul för smartphone and läsplattor. Gör en paus, zooma och spola tillbaka ekolodet direkt på telefonen. Spara favoritfångsten och dela med dina vänner online

LCD-SKÄRMSTORLEKAR: N/A

Sonar Technologies

Superior Sonar

Raymarine erbjuder ett brett utbud av ekolodsteknologier för alla typer av båtliv och fiske. Axiom och Axiom Pro finns tillgängliga med inbyggd Realvision 3D ekolod som erbjuder fantastisk prestanda och enkel installation. Axiom, eS och gS serien kan kompletteras med Ekolodsmoduler för både kustnära och djuphavsfiske. Oavsett var du fiskar så har Raymarine ett ekolod för dig.

RealVision™3D Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - RealVision 3D Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

RealVision 3D finns tillgängligt både på Axiom och Axiom Pro och ger fiskaren möjlighet att se vad som finns under, bakom samt vid sidorna av båten och allt samtidigt i 3 dimensioner. Med ultrasnabb quad-core processor och gyrostabiliserad givarteknologi skapar RealVision 3D en komplett undervattensvärld inklusive bottenstruktur, vrak, fisk och vegetation - allt med en exceptionell klarhet. Vrid, vänd och zooma i 3D bilden för att utforska i alla vinklar. Du kan till och med pausa och spola tillbaka bilden för att titta närmare och lägga en waypoint direkt i ekolodsbilden. Genom att aktivera GPS spårfunktionen kommer RealVision 3D funktionen att använda GPS positionen för att rita upp en exakt 3D modell av undervattensvärlden i realtid.

DownVision™ Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - DownVision Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

CHIRP DownVision finns tillgängligt på CP100, Axiom, Axiom Pro och Dragonfly serien. DownVision skapar en fotoliknande bild av världen under båten och ger dig en detaljrik bild av bottenstrukturer och fisk.

  • Fotoliknande bilder av bottenstrukturer med CHIRP DownVision
  • Med dubbla kanaler visas högupplösta bilder av bottenstrukturer med CHIRP DownVision och betesfisk med CHIRP sonar samtidigt
  • Perfekt synkroniserade två-kanals CHIRP givare för akterspegeleller genomskrovsmontage i plast eller brons.

SideVision™ Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - SideVision Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

SideVision finns tillgängligt via CP200, Axiom och Axiom Pro och utökar din undervattenshorisont med kristallklara bilder av målfisk, betesfisk och bottenstrukturer. Framtagen med samma CHIRP-ekolodsteknik som Raymarines prisbelönta DownVision och med samma avancerade CHIRP-signalbearbetningsteknik så att du kan se längre, se klarare och hitta mer fisk än med traditionella sidoskannande ekolod.

Raymarine CHIRP-signalbehandling ger hög upplösning och har utmärkt prestanda på stora avstånd. Identifiera föremål och se fisk ännu längre bort, på avstånd upp till 183 m (600 fot) på varje sida.

Digital / CHIRP Sonar

Fishfinder Sonar Technologies - CHIRP Digital Sonar | Raymarine - A Brand by FLIR

Digital Sonar finns tillgängligt via CP370, Axiom samt Axiom Pro och ger dig en exceptionell klarhet, tydligare fiskekon och inställningsautomatik genom en ny generation av Raymarines digitala sonarbearbetning ClearPulse. Digital Sonar sänder på 200kHz för grundare vatten och 50kHz för havsfiske på djupare vatten. ClearPulse signalbearbetning kan på ett intelligent sätt automatiskt anpassa flera inställningsparametrar för alla tänkbara förhållanden så att du som fiskare kan spendera mer tid på fisket istället för att ställa in ditt sonarsystem.

Ekolods System

Ett komplett fiske ekolodsystem består av:

Ekolods System
1 Multifunktions Display (MFD)
2 Fiske Ekolodsystem
3 GPS Antenna / Sensor
4 Transducer
1 Fishfinder Typical System - Multifunction Display | Raymarine - A Brand by FLIR

Vissa MFDs kräver en separat DSM och GPS Antenn medan andra har dessa inbyggt.

Utforska

2 Fishfinder Typical System - Sonar Module | Raymarine - A Brand by FLIR

Ett kraftfullt ekolodssystem kan uppnås om man ansluter en black box till en Multifunktions Display via SeaTalkhs. Ännu bättre blir det om man använder sig av en ekolods modul med CHIRP teknologi.

3 Fishfinder Typical System - GPS Antenna | Raymarine - A Brand by FLIR

För ytterligare funktioner, såsom, att lägga waypoints, krävs en GPS. Er MFD kanske redan har en GPS. Om inte, kan Ni enkelt komplettera med Raymarine RayStar130 till Ert nätverk.

Utforska

4 Fishfinder Typical System - Transducer | Raymarine - A Brand by FLIR

Slutligen, krävs en givare. Typen av givare som krävs beror på typ av båt och prestanda.

Utforska