Raymarines återförsäljare

Raymarine har åtagit sig att se till att kvaliteten och kompetensen hos vårt serviceagent och distributörsnätverk både uppskattas och föredras av kunder och båtbyggare för leverans och passform av deras elektroniska ombord.

Store Locator is loading from Storemapper store locator app...

Certifierade återförsäljare

Certified Raymarine Dealers | Marine Electronics by Raymarine

Agenter med den certifierade logotypen använder ingenjörer och tekniker som är ackrediterade av Raymarine för att ha aktuell produktkunskap, är uppdaterade med service- och supportinformation och kan ge korrekta och kunniga råd om din Raymarine-utrustning.

Raymarine-certifierade installatörer och tekniker har deltagit i fabriksutbildning och gått en strikt studiekurs.

Approved Parts

Använd godkända delar

Raymarine-certifierade återförsäljare följer fabrikens riktlinjer, använder godkända material, använder kablar i rätt storlek och installerar korrekt säkring.

Approved Parts

Ge en garanti för deras arbete

Raymarine-certifierade återförsäljare driftsätter och kalibrerar din Raymarine-utrustning korrekt och erbjuder en garanti för deras utförande, så att du kan köpa din elektronik med tillförsikt.

Approved Parts

Tränas direkt av Raymarine

Alla certifierade Raymarine-återförsäljare måste ha minst en anställd som har gått på en Raymarine-godkänd utbildning inom de senaste två åren. Detta säkerställer att de är uppdaterade med den senaste Raymarine-tekniken och utrustningen.

Är du redan en Raymarine-återförsäljare?

Befintliga Raymarine-återförsäljare kan begära att deras information uppdateras här.

Begär information om uppdatering