Raymarine Magnum högpresterande radar med öppen antenn

NY – Magnum högpresterande radar med öppen antenn | Raymarine – A Brand by FLIR

Magnums högpresterande radar med öppen antenn har stor räckvidd och ger Raymarines multifunktionsdisplayer oslagbar bildåtergivning av små mål. Tack vare samma radarteknologi som kustbevakningen i USA sätter sin tillit till, erbjuder Magnum förbättrad målspårning och pålitlig prestanda, allt förpackat i en elegant piedestal med öppen antenn, tillverkad för att motstå väder och vind.

MAGNUM, FUNKTIONER

Viktiga funktioner

Magnum finns med 4 kW eller 12 kW uteffekt och med en antenn på fyra eller sex fot. Den erbjuder en maximal räckvidd på upp till 96 nautiska mil för modellen med 12 kW – idealiskt för havssegling – och upp till 72 nautiska mil för 4 kW-modellerna. Magnum är det perfekta komplementet till Raymarines prisvinnande multifunktionsdisplayer (MFD) Axiom® och Axiom Pro med LightHouse 3, och är även bakåtkompatibel med äldre modeller, däribland:

  • LightHouse 2-baserade multifunktionsdisplayer i serierna a, c, e, eS och gS
  • Multifunktionsdisplayer med storbild i C-serien och E-serien
  • E-serien Classic, G-seriens multifunktionsdisplayer
    Anm.: Alla Magnum-funktioner finns inte för alla tidigare multifunktionsdisplayer.

ÖVRIGA FUNKTIONER

NYA Magnum Radar – Överlägset fågelläge | Raymarine – A Brand by FLIR

Överlägset fågelläge

Vi har utgått från Raymarines exceptionella teknik för att identifiera fågel och vidareutvecklat Magnums funktion för fågelläge (Bird Mode) till att upptäcka fågel med större tydlighet på upp till 10 nautiska mil. Genom att lokalisera fågelflockar med hjälp av Magnum kan fiskare hitta stim med agnfisk snabbare och med mindre bränsleförbrukning.

NYA Magnum Radar – Med förbättrad bildåtergivning | Raymarine – A Brand by FLIR

Radar med förbättrad bildåtergivning

Magnum radar använder sig också av Raymarines teknik för tydligare stråle som ger en bäringsupplösning som är bättre än 1 grad för mer detaljerad målseparation, kartlik kustinformation och överlägset lång räckvidd.

NYA Magnum Radar – Bäst i klassen på målspårning | Raymarine – A Brand by FLIR

Bäst i klassen på målspårning

Magnum ger bättre situationsmedvetenhet med helt automatisk MARPA för upptäckt och spårning av mål. Magnum utnyttjar också Raymarines Evolution 9-axliga styrkurssensorteknik för att leverera korrekta målplottar i realtid.

NYA Magnum Radar – True Trails | Raymarine – A Brand by FLIR

True Trails

Magnum har True Trails målhistorik. Med True Trails kan du se ett ”historiskt” kölvatten efter varje rörlig kontakt. Denna extra information gör det ännu lättare att tolka hur andra fartyg rör sig och underlättar beslutsfattandet när det gäller hur man ska passera på ett säkert sätt.

NYA Magnum Radar – Styrkursuppdateringar i realtid | Raymarine – A Brand by FLIR

Styrkursuppdateringar i realtid

Anslut Magnum till Axiom och LightHouse 3 och du får radar med oavbruten bildtagning av mål i samband med kursändringar. Styrkursuppdateringar i realtid gör att radarns positionsdisplay kan rotera fritt vid behov, utan att hela displayen behöver uppdateras.