Software Development Kit för marin radar

Software Development Kit för marin radar | Raymarine – A Brand by FLIR

Avancerad sensorteknik för användaranpassade tillämpningar

Med Raymarines Radar Software Development Kit (SDK) kan utvecklare och OEM:er integrera med Raymarines ledande radarplattformar, inklusive Quantum och Quantum 2 Doppler. Raymarine har ett brett utbud av kompakta, högpresterande radarlösningar för bemannade och obemannade båtar, maritima övervakningssystem och andra specifikt marina tillämpningar.

Med hjälp av Raymarines SDK kan radardata ses, styras och bearbetas på Microsoft Windows-baserade PC:er. Raymarines SDK aktiveras via ett USB-minne som ingår i leveransen.

Är du redo att sätta igång? Anslut med en Radar SDK-expert och kontakta Raymarines radarexperter angående ditt projekt.

Läs och spara licensavtalet för SDK

RADARFUNKTIONER

Raymarine Quantum CHIRP radar | Raymarine – A Brand by FLIR

Quantum CHIRP radar

I Raymarines prisbelönta Quantum-radar används CHIRP pulskompressionsteknik för överlägsen bildtagning och måldetektion på både långa och korta avstånd. Quantum radar kan installeras med kabel eller trådlöst via båtens Wi-Fi-anslutning. Quantum är extremt energieffektiv och har låg vikt vilket gör den till ett utmärkt val för många tillämpningar med fjärrsensorteknik.

Raymarine Quantum 2 CHIRP radar med Doppler | Raymarine – A Brand by FLIR

Quantum 2 CHIRP radar med Doppler

Quantum 2 lägger Doppler-målsökning till den redan imponerande listan över standardfunktioner. Doppler-bearbetning gör att Quantum 2 omedelbart kan upptäcka rörliga radarkontakter och markera dem på positionsindikatorn (PPI). Därmed ges radaroperatörer omedelbar insikt, förbättras situationsmedvetenheten och risken för kollision i hårt trafikerade vatten minskas avsevärt.