Raymarines mobilappar

Marina appar för navigering, fiske och fjärrstyrning

Raymarines mobilappar


Visa och styr båtens nätverk med Raymarines mobilappar. Förvandla din smartphone eller surfplatta till en fjärrstyrd multifunktionsdisplay för att övervaka och styra dina system var du än befinner dig ombord.

NYA Raymarine App mobilapp | Marine Electronics by Raymarine

NYHET – Raymarine App

Raymarine App är den officiella appen för Raymarine Marine Electronics. Strömma och styr en multifunktionsdisplay eller hantera dina LightHouse-sjökort digitalt för Element- eller Axiom-serien med hjälp av Raymarine Appen. Den nya Raymarine-appen ersätter RayView-, RayControl- och RayRemote-apparna som kommer att tas bort. Alla funktioner i dessa appar finns nu tillgängliga i Raymarine App.

UTFORSKA RAYMARINE-APPEN

LightHouse 3-appar | Raymarine – A Brand by FLIR

Dragonfly Wi-Fish

Förvandla din smartphone till ett kraftfullt CHIRP DownVision-ekolod med Wi-Fish™. Ladda bara ner den kostnadsfria Wi-Fish-appen och anslut med standard-Wi-Fi så strömmar du ekolod i realtid direkt till din telefon eller surfplatta.

UTFORSKA WIFISH

LightHouse 3-appar | Raymarine – A Brand by FLIR

Fishidy

Det är dags att fiska smartare: Hitta lokala fiskerapporter, logga fångster och platser på interaktiva fiskekartor och få kontakt med lokala fiskare!

BESÖK FISHIDY

LightHouse 3-appar | Raymarine – A Brand by FLIR

SeaPilot

Seapilot var den första navigeringsappen i världen som erbjöd funktioner som AIS-data (Automatic Identification System), vilket gör det enkelt att se andra båtar som rör sig på sjökortet.

BESÖK SEAPILOT

Raymarine LightHouse-appar

LightHouse-apparna har utökade alternativ för underhållning, navigering, väder och systemintegrering med din Raymarine LightHouse 3 MDF. Välj bland underhållningsalternativ som Netflix eller Spotify. Styr enheter ombord som Seakeeper Gyros och undervattenslampor från Lumishore och ShadowCaster. Få tillgång till superaktuella väderuppgifter från Theyr, Buoyweather, PredictWind och många fler.

Läs mer om LightHouse-apparna

Utgångna appar och program

RayView-app

Strömma din MFD-skärm direkt till din surfplatta eller smartphone.

Läs mer om RayView-appen

RayControl-app

Perfekt för surfplattor: Tvåvägsstyrning mellan din MFD och surfplatta

Läs mer om RayControl-appen

RayRemote-app

Förvandla din smartphone till fjärrkontroll för din MFD

Läs mer om RayRemote-appen

Voyager Planner

Voyage Planner är en kraftfull, lättanvänd programvara för hemmaplanering och datahantering för Raymarines multifunktionsdisplayer.

Läs mer om Voyage Planner

RayTech™ programvara för navigation

Ta med dig datorn ombord och få tillgång till radar, digitalt ekolod, sjökort och navigationsdata direkt med kompatibla multifunktionsdisplayer från Raymarine.

Läs mer om RayTech