NYA Axiom XL – Glass Bridge-multifunktionsdisplay | Raymarine by FLIR
NYA Axiom XL – Glass Bridge-multifunktionsdisplay | Raymarine by FLIR

Axiom XL – Glass Bridge-multifunktionsdisplay

Vårt nya flaggskepp

Axiom XL-serien är det yppersta inom Raymarines navigation och modern roderintegrering.

Med Axiom XL-displayerna, som utformats för Glass Bridge-installationer, får du överlägsen prestanda, stort synfält och elegant enkelhet. De helt vattentäta Glass Bridge-multifunktionsdisplayerna i Axiom XL-serien, som konstruerats för att klara extrema förhållanden, kan installeras i såväl öppna cockpits som inneslutna kommandostationer. I alla modeller används IPS-teknik och Raymarines optiskt bundna skärmar för att leverera öppnare synvinklar, skarp kontrast och oöverträffad läsbarhet i starkt solljus.

Axiom XL-displayerna finns i storlekarna 16, 19, 22 och 24 tum, och tack vare glaskonstruktionen kant-i-kant kan båtformgivare skapa en integrerad och elegant styrpult.

AXIOM XL, FUNKTIONER

GLASS BRIDGE-MULTIFUNKTIONSDISPLAY

Axiom XL, funktioner | Raymarine – A Brand by FLIRFlaggskeppsegenskaper

Hjärtat i alla Axiom XL-displayer är en blixtsnabb fyrkärnig processor som reagerar direkt och levererar en kraftfull allt-i-ett-upplevelse på den stora skärmen. Axiom XL för samman flera olika tekniker och sensorer till en styrpultslösning med en eller flera displayer. Integrera Axiom XL med flera Axiom XL-displayer eller anslut sömlöst med Raymarines Axiom-serie och Axiom Pro-displayer vid fjärrstationer.

Axiom XL, funktioner | Raymarine – A Brand by FLIRÖverlägsen integrering

Axiom XL-displayen, som utgör en kraftfull plattform för integrering av nätverk och video, har tre Ethernet-portar för anslutning av radar, CHIRP och 3D ekolodsmoduler, plus ytterligare displayer i Axiom-serien. Med stöd av FLIR värmekamera förstärks uppmärksamheten och HDMI-indata gör att Axiom XL kan tjäna som fjärr-PC eller underhållningsdisplay.

Axiom XL, funktioner | Raymarine – A Brand by FLIRElegant enkelhet

Axiom XL-displayerna drivs av Raymarines LightHouse 3 operativsystem och erbjuder ett snabbt och smidigt gränssnitt utan onödiga detaljer, och kan enkelt anpassas efter hur du föredrar att navigera. Pekskärmens multi-touchstyrning underlättar, och om du vill ha fullständig fjärrstyrning av systemet kan du lägga till Raymarines RMK-10 knappsats.

Axiom XL – Smart och robust, helt i glas | Raymarine - A Brand by FLIR

Smart och robust display, helt i glas, optimerad för montering i nivå med eller ovanpå ytan och med elegant design utan knappar, svep bara över displayen för att slå på den. En inbyggd sensor som känner av omgivande ljusförhållanden justerar ljusstyrkan hos displayen automatiskt.

Anslut ännu mer med LightHouse-appar. Vidga kraften och förmågan hos Axiom XL genom att strömma mobila underhållningsappar och anslut till ledande partners inom marin teknik, t.ex. Seakeeper, Mazy och Luminshore.

Håll ett öga på besättningen eller motorrummet med marina videokameror. Anslut både analogt och video via IP för att visa fyra videoströmmar samtidigt. Inbyggd inspelningsfunktion förvandlar Axiom XL till DVR ombord.

Axiom XL – Åtkomst till Axiom överallt | Raymarine - A Brand by FLIR

Åtkomst till Axiom överallt med Axiom XL:s HDMI videoutgång. Övervaka Axiom från den stora skärmen under däck eller strömma Axiom XL till din telefon eller surfplatta med Raymarines mobila appar.

Fartygsautomatisering med Raymarines Digital Switching-lösningar för båtbyggare. Axiom XL Digital Switching-teknik erbjuder enkel pekskärmsstyrning av elektrisk apparatur ombord.

Kom iväg snabbare med intuitiva LightHouse 3 operativsystem. Lägg sekunder, inte minuter, på att plotta ut din nästa kurs. LightHouse 3 är lätt att lära sig och lätt att anpassa.

Axiom XL – Förhöjd medvetenhet | Raymarine - A Brand by FLIR

Höj medvetenheten med Quantum 2 CHIRP radar och Doppler målspårning, det enklare sättet att hålla ett vaksamt öga på potentiellt farliga mål.

Ett extra par ögon för säkrare navigering med FLIR ClearCruise™ termisk igenkänning av föremål. Låt Axiom XL och FLIR vara ditt sjätte sinne till sjöss så att du kan navigera säkrare, både natt och dag.

Klar för fiske med RVX1000 fjärrmonterad 3D CHIRP ekolodsmodul som tillval. Upplev Raymarines CHIRP ekolod och prisbelönta RealVision™ 3D på den stora skärmen.

Axiom XL – Ta med dig datorn | Raymarine – A Brand by FLIR

Ta med dig datorn till styrpulten. Med Axiom XL kan kapten se och styra en fjärr-PC med hjälp av datorns HDMI-utgång och USB pekskärmskontroll.

Navigera med de bästa kartorna från Navionics, C-MAP och Raymarines bibliotek med LightHouse-raster och vektorkartor från ledande karttillverkare.

Håll kursen med avancerad Evolution autopilotintegrering. Plotta en waypoint på Axiom XL och låt Evolutions 9-axliga smarta sensor hålla kursen åt dig perfekt.

KÖPALTERNATIV


Fullständig produktinformation och tekniska specifikationer finns på Axiom XL:s produktsida:

VISA AXIOM XL-MODELLER
Hitta återförsäljare | Raymarine – A Brand by FLIR

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

Axiom XL och alla övriga Raymarine-produkter kan köpas via dina lokala certifierade återförsäljare.

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE
Ladda ner Axiom XL-broschyren | Raymarine - A Brand by FLIR

HÄMTA BROSCHYREN

Ladda ner vår broschyr för mer information om NYA Axiom XL.


KOMMER SNART