Systemstyring och Automatisering Ombord Med Digital Switching | Raymarine - A Brand by FLIR
Systemstyring och Automatisering Ombord Med Digital Switching | Raymarine - A Brand by FLIR
Systemstyring och Automatisering Ombord Med Digital Switching | Raymarine by FLIR

Systemstyring och Automatisering Ombord Med Digital Switching

Digital switching ersätter traditionella mekaniska brytare och kretsbrytare ombord med digitalt styrda strömfördelningsmoduler. Modulerna kan styras från alla LightHouse 3-baserade multifunktionsdisplayer, från mobila enheter och från programmerbara brytarpaneler var som helst ombord. Raymarines LightHouse 3 multifunktionsdisplayer använder system för digital switching från de ledande leverantörerna EmpirBus, CZone och Böning Automation. När du ska köpa ny båt nästa gång, kom ihåg att fråga vilka alternativ för digital switching som finns.

Digital strömfördelning

För digital switching används robusta och kompakta digitala moduler för kretsstyrning i stället för mekaniska brytare. Modulerna är i regel anpassade för att svara exakt mot behoven hos det system som styrs, och kommunicerar med varandra via NMEA2000-nätverk. Med system för digital switching kan båtbyggare minska storleken och längden på det kablage som behövs för att fördela strömmen i hela båten. Båten blir lättare totalt och man kan också göra betydande kostnadsbesparingar jämfört med en båt med traditionellt dragna ledningar.

Mobila enheter

Med Raymarines appar för modulstyrning och fjärrkontroll av olika enheter kan du ta kommandot med hjälp av en surfplatta eller smartphone.

Elegant enkelhet

LightHouse 3 stöder avancerade grafiska reglage för digital switching. Grafiken kan i stor utsträckning personanpassas till att vara både kraftfull och lättanvänd. Pekstyrd grafik skapar liv i fartygets system och du ser status hos kritiska system med bara ett ögonkast. Det är lätt att skapa snabbkommandon som utför komplexa uppgifter med bara några få tryck. Fartygets system kan lätt ändras med enkla filuppdateringar.

Modellerna


Digital Switching Systems from CZone | Raymarine - A Brand by FLIR

Nya CZone

Raymarines Axiom och CZone förenklar installering av marina elsystem ombord tack vare att komplicerade och ofta trögjobbade traditionella strömbrytar- och säkringspaneler ersätts av ett digitalt gränssnitt via nätet med åtkomst via Raymarines Axiom-serie multifunktionsdisplayer för navigering. Med Axiom och CZone får du ultimat styrning av elsystemen ombord.

EXPLORE CZONE

Digital Switching Systems from EmpirBus | Raymarine - A Brand by FLIR

EmpirBus

Med Digital Switching från Raymarine får du samma kraft och bekvämlighet på båten som du har med avancerad automatik hemma. Med Digital Switching kan du kontrollera och styra elektriska och elektroniska system ombord, som till exempel belysning, luftkonditionering, navigationsbelysning, vindrutetorkare, signalhorn, underhållning, säkerhetssystem och mycket mer från din nätverksanslutna multifunktionsdisplay, smartphone eller surfplatta.

EXPLORE EMPIRBUS

NYA YachtSense – modulärt digitalt styrsystem | Marine Electronics by Raymarine

NYA
YachtSense – modulärt digitalt styrsystem

YachtSense™ är ett avancerat digitalt styrsystem som ger fullständig kontroll över ett fartygs elsystem. YachtSense, en modulär och anpassningsbar produkt för digital switching, definierar framtiden för fartygautomatisering för båtbyggare och systemintegratörer.

EXPLORE YACHTSENSE

YachtSense specifikationer