CZone och Raymarine Axiom – Enklare reglage och övervakning | Raymarine – A Brand by FLIR
CZone och Raymarine Axiom – Enklare reglage och övervakning | Raymarine by FLIR

CZone och Raymarine Axiom – Enklare reglage och övervakning

CZone och Raymarine Axiom – Enklare reglage och övervakning

Raymarines Axiom och CZone förenklar installering av marina elsystem ombord tack vare att komplicerade och ofta trögjobbade traditionella strömbrytar- och säkringspaneler ersätts av ett digitalt gränssnitt via nätet med åtkomst via Raymarines Axiom-serie multifunktionsdisplayer för navigering. Med Axiom och CZone får du ultimat styrning av elsystemen ombord.

LightHouse 3 kompatibilitet med CZone Digital Switching-systemen | Raymarine – A Brand by FLIR

Användaranpassade gränssnitt

Samarbetet mellan CZone och Raymarine för digitala switchar innebär en helt anpassningsbar lösning där båtbyggare och systemsamordnare kan skapa intuitiva CZone reglagepaneler med mycket grafik som sömlöst passar in i Axioms operativsystem LightHouse 3.

Så fungerar det

Med Axioms avancerade operativsystem LightHouse 3 kan båtbyggare och systemsamordnare importera CZones systemkonfigurationsfiler, och reglagepaneler med mycket grafik till LightHouses dashboard-app. Panelerna i LightHouse är utformade och programmerade med hjälp av Raymarines CZones grafikverktyg. Anpassningsbar strömbrytardesign och reglage för flera paneler skräddarsys efter respektive båts behov, alternativt kan dashboardpaneler skapas från ett bibliotek med standardiserade strömbrytare och dataceller.

Om du är båtbyggare eller systemsamordnare och vill veta mer om hur man kan utnyttja Raymarines och CZones reglage och övervakning, kontakta oss här

CZone reglage och övervakning | Raymarine – A Brand by FLIR

Om CZone

CZones digitala reglage- och övervakningsnätverk förenklar installeringen av elsystem tack vare att komplicerade och ofta trögjobbade traditionella strömbrytar- och säkringspaneler ersätts av toppmoderna, robusta gränssnitt och en lätt nätverkskabel, NMEA 2000. Nätverket automatiserar också komplexa elsystem och åstadkommer trådlös styrning via mobila enheter och särskilda fjärrnycklar.

Med CZone får du en fullständig vy över båtens hela elsystem, inklusive fullständig styrnings- och övervakningsförmåga. CZone, med sina avancerade övervaknings- och triggerfunktioner, inte bara varnar kapten för potentiella problem i systemet utan hjälper också till att lösa dem automatiskt.

Ta reda på mer om CZone på www.czone.net.

CZone Digital Switching-system Belysningspanel | Raymarine – A Brand by FLIR
LightHouse 3 kompatibilitet med CZone Digital BW240 | Raymarine – A Brand by FLIR