DIGITAL SWITCHING

SYSTEMSTYRNING OCH AUTOMATISERING OMBORD

Digital Switching Systemstyrning och automatisering ombord | Marine Electronics by Raymarine

DIGITAL SWITCHING

Systemstyrning och automatisering ombord

Digital Switching – Systemstyrning och automatisering ombord

Digital Switching ersätter traditionella mekaniska brytare och kretsbrytare ombord med digitalt styrda strömfördelningsmoduler. Modulerna kan styras från alla LightHouse 3-baserade multifunktionsdisplayer, från mobila enheter och från programmerbara brytarpaneler var som helst ombord. Raymarines LightHouse 3 multifunktionsdisplayer använder system för Digital Switching från de ledande leverantörerna EmpirBus, CZone och Böning Automation. När du ska köpa ny båt nästa gång, kom ihåg att fråga vilka alternativ för Digital Switching som finns.

Digital strömfördelning

För Digital Switching används robusta och kompakta digitala moduler för kretsstyrning i stället för mekaniska brytare. Modulerna är i regel anpassade för att svara exakt mot behoven hos det system som styrs, och kommunicerar med varandra via NMEA2000-nätverk. Med system för Digital Switching kan båtbyggare minska storleken och längden på det kablage som behövs för att fördela strömmen i hela båten. Båten blir lättare och man kan också göra betydande kostnadsbesparingar jämfört med en båt med traditionellt dragna ledningar.

Mobila enheter

Med Raymarines appar för modulstyrning och fjärrkontroll av olika enheter kan du ta kommandot med hjälp av en surfplatta eller smartphone.

Elegant enkelhet

LightHouse 3 stöder avancerade grafiska reglage för Digital Switching. Grafiken kan i stor utsträckning personanpassas till att vara både kraftfull och lättanvänd. Pekstyrd grafik skapar liv i fartygets system och du ser status hos kritiska system med bara ett ögonkast. Det är lätt att skapa snabbkommandon som utför komplexa uppgifter med bara några få tryck. Båtens system kan lätt ändras med enkla filuppdateringar.

NYA YachtSense Ecosystem


YachtSenses nya Ecosystem möjliggör fullständig integrering ombord och på land med alla enheter som är anslutna till båtens nätverk.

Ett installationssystem försäkrar skeppare och båtägare om att båten är redo före, under och efter resan. De är alltid anslutna till båten.

Förberedelser för resan kan påbörjas innan du beger dig hemifrån. Väl ombord på båten kan gäster och besättning ansluta till båten.

UPPTÄCK YACHTSENSE ECOSYSTEM

NYA Yachtsense Ecosystem – ditt smarta hem till sjöss | Marine Electronics by Raymarine

Digital Switching-produkter


Digital Switching-system från CZone | Marine Electronics by Raymarine


CZone Digital Switching-system

Med CZone får du en fullständig vy över båtens hela elsystem, inklusive fullständig styrnings- och övervakningsförmåga. Med sina avancerade övervaknings- och triggerfunktioner kan CZone inte bara varna kapten för potentiella problem i systemet, utan hjälper också till att lösa dem automatiskt.

UTFORSKA CZONE

Digital Switching-system från EmpirBus | Marine Electronics by Raymarine


EmpirBus Digital Switching-system

Med Digital Switching kan du styra elektriska och elektroniska system ombord, t.ex. belysning, luftkonditionering, navigeringslampor, torkare, signalhorn, underhållningssystem, säkerhetssystem och mycket mer, från din nätverksanslutna multifunktionsdisplay, smartphone eller surfplatta.

UTFORSKA EMPIRBUS

NYA YachtSense modulärt digitalt styrsystem | Marine Electronics by Raymarine


YachtSense modulärt digitalt styrsystem

Yachtsense™ från Raymarine är ett avancerat digitalt styrsystem som ger fullständig kontroll över båtens elsystem. Den modulära designen och de branschledande säkerhetsfunktionerna representerar framtiden för marin automation.

UTFORSKA YACHTSENSE

Se tekniska specifikationer