Buoyweather

Surfline / Wavetrak, Inc

Raymarine-godkänd app | Raymarine – A Brand by FLIRRaymarine-godkänd app

Kompatibel med Axiom, Axiom Pro och Axiom XL

Med Buoyweather får du exakta sjöväderprognoser vart om helst på vilket hav som helst samt för de Stora sjöarna och många andra inlandsfarleder. Flytta bara kartan och välj en punkt ovan vattenytan för att få en 2-, 7- eller 16-dagars sjöväderprognos, inklusive vindriktning och vindhastighet, våghöjd och vågriktning, dyningsperiod, tidvattentabeller, lufttemperatur, lufttryck, molnförhållanden, nederbörd, tid för solens upp- och nedgång samt en månkalender. Eftersom Buoyweathers prognos är punktbaserad är den mer exakt än regionala väderprognoser.

Bland fördelarna med Buoyweather Premium märks att du kan spara flera prognosplatser som du ofta använder, detaljerade prognoser för dyning och surf, anpassade vädervarningar, dagliga prognoser via mejl och tillgång till dussintals väderkartor i datorn, inklusive signifikanta våghöjder och vindar i högupplösning.

Registrera dig nu för att testa Buoyweather Premium gratis i 30 dagar!

GRATIS 30-dagarstest

Med Buoyweather kan du:

  • Se 2-, 7- eller 16-dagars sjöväderprognoser
  • Se 2-, 7- eller 16-dagars vind-, våg- och tidvattenprognoser
  • Se ytterligare väderuppgifter och kalender för sol/måne
  • Välja mellan 7-dagars och 16-dagars prognoser
  • Spara obegränsat antal favoritprognoser
  • Redigera och organisera favoriter för enkel åtkomst

Med ett abonnemang på Buoyweather Premium, 79,99 USD för helårsabonnemang eller 14,99 USD/månad för månadsabonnemang, har du rätt att se Buoyweather Premiums 16-dagars väderprognoser på dator, mobil och kompatibla Raymarine-enheter. Långtidsanvändare som föredrar sjudagarsmodellen kommer åt den genom att växla mellan de två modellerna på prognossidan.

Vi värdesätter våra kunder och ser gärna att de lämnar feedback på hur de upplever våra produkter. All feedback skickas till support@buoyweather.com. Guider och information finns på Buoyweather.com.