PredictWind Offshore Weather

PredictWind Limited

Raymarine-godkänd app | Raymarine – A Brand by FLIRRaymarine-godkänd app

Kompatibel med Axiom, Axiom Pro och Axiom XL
PredictWind – Prognoser till sjöss | Raymarine – A Brand by FLIR

Offshore-appen, som är gratis, drivs av PredictWinds världsledande sjöväderprognoser och flera GRIB-filer kan sömlöst laddas ner när du vistas i kustnära områden eller offshore. Med det intuitiva gränssnittet kan du ladda ner och direkt se GRIB-filer, väderförhållanden, GMDSS textprognoser och satellitbilder. PredictWinds egna prognosmodeller PWG och PWE för sjöväder kan fås tillsammans med ECWMF- och GFS-modellerna för att ge de mest exakta prognoserna du kan få och i högsta upplösning.

Ladda ner och se animerade väderprognoser, Weather Routing och Departure Planning nästa gång du ska offshore. Funktionerna Weather Routing och Departure Planning beräknas på PredictWind-servern med prognosdata i högsta upplösning, men filstorleken är otroligt liten och är därför perfekt för överföring via satellit- och SSB-anslutningar med låg bandbredd.

PredictWind Offshore Weather fungerar med Wi-Fi, mobila nätverk och alla satellitanslutningar med direkta satellitnerladdningar eller mejlfunktionen i Offshore-appen.

Besök PredictWinds hemsida för mer information.

Eller kontakta PredictWind Support om du har några frågor.