Ditt sjätte sinne till sjöss – FLIR Värmekameror | Raymarine by FLIR
FLIR marina värmekameror | Raymarine – A Brand by FLIR

FLIR Marina värmekameror – Ditt sjätte sinne till sjöss | Raymarine by FLIR

FLIR:s marina värmekameror förvandlar natt till dag så att du kan känna dig trygg, och föra fram din båt med tillförsikt. Oavsett om du har en liten båt eller superyacht, FLIR har det senaste inom värmekameror som är robusta, pålitliga och lätta att använda.

TESTA VÅR VÄRMESIMULATOR

FLIR M300 Värmekamerabild | Raymarine – A Brand by FLIR

NYTT

M300-serien

M300-serien anger en ny standard för säker navigering till sjöss och situationsmedvetenhet. M300-seriens marina kameror tillämpar förbättrad stabiliseringsteknik för högpresterande bildtagning i synligt ljus såväl som för värme- och multispektral bildtagning, och levererar stabil sikt i kritiska miljöer.

M300-serien, som har alternativ för varje marin tillämpning, erbjuder enastående sikt under förhållanden med den tätaste dimman. Tre unika sensorkombinationer hos M300-serien ger befälhavaren total kontroll över sikten.

M300C har HD-bildtagning i synligt ljus och använder optisk zoom 30x för att övervaka avlägsna mål. Värmekamerorna M332 och M364 ger utmärkt sikt i totalt mörker, vid bländning och i lätt dimma. I M364C och M364C-LR kombineras sensorer för synligt ljus och värme, med hjälp av FLIR Color Thermal Vision™ (CTV) och MSX™ för säkraste navigering och varseblivning.

Säkrare navigering

Med M300-serien blir navigering under natten säkrare och mindre påfrestande. Tack vare FLIR:s värmeteknik kan befälhavaren se tydligt i totalt mörker, vid bländning och i lätt dimma.

 

FLIR Colour Thermal Vision® (CTV)

I den exklusiva FLIR Color Thermal Vision blandas synliga kameradetaljer med en värmebild och överlagrar färgbilder som gör att befälhavaren med säkerhet kan identifiera sjömärken och andra fartyg i värmeområdet.

FLIR M300 Värmekamerabild | Raymarine – A Brand by FLIR
FLIR M300 Lowlight kamerabild | Raymarine – A Brand by FLIR

M300 Lowlight kamerabild

FLIR M300 Värmekamerabild | Raymarine – A Brand by FLIR

M300 Värmebild

FLIR M300 Nattljus, färg | Raymarine – A Brand by FLIR

M300 Nattljus, färg

FLIR VÄRMEPRODUKTER

NYA FLIR AX8 | Raymarine – A Brand by FLIR

Marint värmeövervakningssystem

Kombinationen håller ett vakande öga på kritisk utrustning, som motorer, avgasgrenrör och axellager och upptäcker problemen innan du hamnar vind för våg.

M232 Marin värmekamera, kan panorera och tiltas – A Brand by FLIR

Värmekamera som kan panorera och tiltas

Vår minsta och mest prisvärda marina värmekamera i mörker, med panorering och tilt. Med M232 kan personerna ombord, med hjälp av den senaste generationens Boson™ värmekärna, se nattetid med 320 x 240 värmeupplösning och den har även digital zoom 2x.

M300 Marin värmekamera, kan panorera och tiltas – A Brand by FLIR

Marina kameror för värme och synligt ljus

M300-serien anger en ny standard för säker navigering till sjöss och situationsmedvetenhet. M300-seriens marina kameror tillämpar förbättrad stabiliseringsteknik för högpresterande bildtagning i synligt ljus såväl som för värme- och multispektral bildtagning, och levererar stabil sikt i kritiska miljöer.

M400 Termiskt premiumsystem med multisensorteknik | Raymarine – A Brand by FLIR

Termiskt premiumsystem med multisensorteknik för mörkerseende

Termiskt premiumsystem med multisensorteknik för mörkerseende. Ett mångsidigt, högpresterade pan/tilt-kamerasystem för marina tillämpningar utformat med kort och lång räckvidd för målidentifiering som är bäst i klassen.

M500 | Raymarine – A Brand by FLIR

Super-presterande multisensor

Gyro-stabiliserade FLIR M500, en kyld värmekamera, är vår tekniskt mest avancerade pan- och tiltkamera någonsin. FLIR M500, som utformats kring en kryogent kyld, 640 x 512 pixels, Mid Wave Infrared (MWIR) värmesenor, är överlägsen både för kort och superlång måldetektion och identifiering.

Utrustning som beskrivs här kan kräva exportgodkännande av amerikanska myndigheter. Användning i strid med amerikansk lag är förbjuden

UTGÅNGA VÄREMKAMEROR


Ocean Scout TK | Raymarine – A Brand by FLIR

Handhållen monokulär kamera

Ocean Scout TK bygger på termisk teknik och skapar bilder med hjälp av värme, inte synligt ljus. Alla fartyg, vattenskotrar, bojar och andra hinder avger värme och syns tydligt oavsett ljusförhållandena.

FLIR Ocean Scout | Raymarine – A Brand by FLIR

Handhållen monokulär kamera

De tre modellerna Ocean Scout och FLIR:s branschledande värmesensorteknik, gör ditt liv på vattnet säkrare och mer avkopplande.

T200-serien | Raymarine by FLIR

Fastmonterade värmekameror

T200-serien är kompakta och lättviktiga värmekameror som ger standard analog video som enkelt kan visas på nästan vilken monitor som helst på styrpulten eller på annan plats ombord.

T300- och T400-serien | Raymarine by FLIR

Fastmonterad pan/tilt-värmekameror

Raymarines T-seriens värmekameror för mörkerseende använder sig av den senaste Ethernet-anslutningsbarheten och kan lätt installeras, manövreras, och samverka med annan elektronik ombord.