Använda mer tid på att fånga fisk och mindre tid på att leta efter dem med Raymarine

 

Rekommenderade topprodukter för fiske:

 
Multifunktionsdisplayer | Raymarine

Multifunktionsdisplayer

Utnyttja Raymarines ledande navigationsteknik med Multifunktionsdisplayer. Konfigurera som ett allt-i-ett-sjökort, radar och ekolodsnavigationsskärm eller expandera till ett navigationsnätverk med flera bildskärmar, CHIRP DownVision™ - och CHIRP SideVision™ - ekolod, termiskt mörkerseende och mer.

UTFORSKA

Dragonfly, produktutbud | Raymarine

Dragonfly, produktutbud

Förstklassig fiskeelektronik som har gjorts otroligt enkel av Raymarine. Med avancerade tekniker, som CHIRP DownVision™ med bredspektrum och optiskt bundna skärmar, hjälper dig Dragonflys ekolod att använda mer tid på att fånga fisk och mindre tid på att leta efter dem.


UTFORSKA

Ekolodsmoduler | Raymarine

Ekolodsmoduler

Raymarine är pionjär inom digital ekolodsteknologi, vår senaste generation av ekolod levererar pålitliga, helt automatiska fiskmål och bottendetaljer. Raymarines prisbelönta CHIRP DownVision-teknik ritar upp bottenstrukturen och målsöker fisk på en och samma ekolodsdisplay, på djup ned till 180 m (600 fot) för DownVision och 277 m (900 fot) koniskt.

UTFORSKA

Radar Scanners | Raymarine

Radar Scanners

Ett radarsystem från Raymarine håller dig uppmärksammad på omgivande båttrafik, hinder, regn, sjöfåglar och mycket mer. Dag som natt. Från kompakta lätta digitala radomer till ultra presterande Super HD Color öppna vingar. Raymarine har det perfekta valet för din båt.

UTFORSKA