Marin elektronik för segling | Raymarine – A Brand by FLIR

Konstruerat för att leverera det allra bästa när det gäller visuell navigering


Med sina drygt 40 års innovation inom segling och visad prestanda utgör Raymarines produkter helt klart en pålitlig del av besättningen. Raymarine har lösningarna när du är ute till sjöss, från den kraftfulla multifunktionsdisplayen Axiom och prisbelönta Evolution-autopiloter till Raymarines kompakta men kraftfulla instrumentskärmar i i40-serien till de avancerade, stora instrumentskärmarna i Raymarines i70s.

MARIN ELEKTRONIK FÖR SEGLING

KARTOR OCH MOBILAPPAR

Med Raymarines navigeringsdisplayer kan du utforska, planera och navigera till sjöss med tillförsikt. HD-displayer och fyrkärnig prestanda skapar liv i de elektroniska kartorna från ledande karttillverkare. Ta del av vektorkartor med all funktionalitet, högkvalitativa rasterkartor, plus avancerade funktioner som 3D-kartor, satellitöverlagringar och alternativ för automatisk ruttläggning.


Navionics-kartor

Navionics-kartor är den främsta referensen för båtägare, det är exakta och noggranna kartor över hav, sjöar och andra marina områden. Skapa dina egna kartor med SonarChart live, synka dina waypoints och rutter med Navionics Boating App eller ta dig till nästa destination med Dock-to-dock automatisk ruttläggning.

C-Map-kartor

C-MAP, ledande på digitala nautiska kartor, för yrkesverksamhet och fritid, är känt över hela världen för sina kartor som är exakta och lätta att tolka, med premiumprodukter som C-MAP Essentials och 4D-MAX+. Utnyttja avancerade funktioner som 3D-vy, satellitöverlagring och stöd för rasterkartor.

Raymarine LightHouse-kartor

Raymarines LightHouse Charts är ett bibliotek med digitala raster- och vektorkartor från Raymarine och ledande karttillverkare som IMRAY, Delius Klasing och Solteknik HB.

SeaPilot-kartor

I mobilappen Seapilot, som nu ingår i Raymarines sortiment, kombineras navigeringsfunktioner av professionell klass med enkel användning utan onödiga detaljer. Seapilot, som är en navigeringsapp med alla funktioner, erbjuder waypoint- och ruttplanering samt navigering, AIS-överlagringar, GRIB Weather och avancerad automatisk ruttläggning.

UTFORSKA MARINA KARTOR