Raymarine vinner DAME Award för YachtSense Link 4G marin router

En multifunktionell marin mobil router som håller båtägare uppkopplade


Fareham, Storbritannien – Raymarine kan med glädje meddela att YachtSense Link marin router har vunnit 2022 års DAME Award i kategorin ”Marinelektronik och marinrelaterad mjukvara”. Denna innovativa produkt är en multifunktionell marin mobil router med Raynet Ethernet-portar, mobil bredbandsanslutning och Wi-Fi ombord. Utmärkelsen tillkännagavs under den internationella METSTRADE-mässan och hade bedömts av en grupp experter som vill uppmärksamma enastående produkter. Bedömningen görs utifrån övergripande design, konstruktionskvalitet, funktionalitet och materialanvändning.

Gregoire Outters, General Manager på Raymarine säger: ”Vi är oerhört glada över att ha tillkännagivits som vinnare vid 2022 DAME Awards, vi siktar ständigt på att leverera högpresterande system som gör båtlivet mer stressfritt, där uppkoppling ombord är avgörande. Det är fantastiskt att bli uppmärksammade för YachtSense Link, en integrerad del av nya YachtSense Ecosystem som möjliggör fullständig integrering ombord och i land för ett smart hem till sjöss.”

Med YachtSense Link kan besättning och familj ansluta Axiom®-displayer, telefoner, surfplattor och datorer till ett enhetligt nätverk ombord. Den växlar automatiskt mellan Wi-Fi-nätverk i marinor och mobila nätverk för att säkerställa att du alltid är uppkopplad. Användare kan också kombinera YachtSense Link med Raymarines mobilapp för fjärråtkomst till Raymarines nätverk med den extra säkerhet som fjärrövervakning med GeoFence ger. YachtSense Link har även digitala switchnings-/övervakningskanaler med låg spänning för styrning och övervakning av elektriska enheter ombord, t.ex. pumpar, batterier, belysning och mycket mer. YachtSense Link, tillsammans med en mängd produkter från Raymarine-portföljen, finns i monter 01.111 under METSTRADE-mässan.