Marinkameror för svagt ljus från Raymarine


Marinkameror för svagt ljus är en prisvärd kameraövervakningslösning. De är effektiva vid många olika ljusförhållanden och har god rörelsedetektion. Koppla in och kör med valfri kompatibel Raymarine flerfunktionsskärm (analoga kameror kräver en BNC-kombinationsvideoingång) för att utforma ditt eget videoövervakningssystem ombord.

Välj en kamera för att läsa mer:


Ta reda på mer om CAM210 | Raymarine

Marinkamera för dag och natt

Robust, högupplöst, nätverksvideokamera (bullet) för dag och natt som passar alla användningsområden ovan däck. Inbyggt solskydd för maximal sikt och litet ramformat för enkel installation var som helst på båten.

Videoutgång: IP

UTFORSKA CAM210

Ta reda på mer om CAM220 | Raymarine

Marinkamera för dag och natt

Robust, högupplöst, kupad nätverksvideokamera för dag och natt som passar användning under och ovan däck. Den kupade designen ger valbar sikt i alla riktningar medan det lilla ramformatet innebär snabb installation.

Videoutgång: IP

UTFORSKA CAM220

 
Ta reda på mer om CAM50 | Raymarine

Marinkamera för inomhusanvändning

Raymarines CAM50 marina CCTV-kamera är perfekt för inomhusinstallationer. Den diskreta kupade designen är idealisk för montering i salongen, styrhytten eller motorrummet.

Videoutgång: Analog

UTFORSKA CAM50

Ta reda på mer om CAM100 | Raymarine

Marinkamera för inomhus- och utomhusanvändning

Förbättra dockningssäkerheten genom att övervaka blinda fläckar eller håll koll på motorrummet och besättningen från rodret med Raymarine CAM100 videokamera för dag och natt med sluten krets.

Videoutgång: Analog

UTFORSKA CAM100

Ta reda på mer om CAM200IP | Raymarine

Marinkamera för inomhus- och utomhusanvändning

CAM200IP är en robust, högupplöst, nätverksvideokamera för dag och natt som omedelbart omvandlar alla LightHouse II multifunktionsdisplayer till ett kraftfullt videoövervakningssystem.

Videoutgång: IP

UTFORSKA CAM200IP