Vi presenterar Axiom™ multifunktionsdisplayer med RealVision 3D™ Sonar och Lighthouse 3

Vi presenterar Axiom™ multifunktionsdisplayer med RealVision 3D™ Sonar och Lighthouse 3

Wednesday, March 22, 2017


NEW AXIOM - Simply Superior | Raymarine by FLIR

Vi är stolta över att kunna berätta om Raymarines helt nya serie multifunktionsdisplayer som vi har döpt till Axiom. De skapar nya möjligheter och står redo att skaka om den marina elektronikbranschen. AXIOM är Raymarines nya, kraftfulla flerfunktionella navigationssystem. AXIOM som kan fås med inbyggd RealVision 3D™ sonar och som har det helt nya operativsystemet LightHouse 3 och fantastisk fyrkärnig prestanda representerar ett totalt paradigmskifte när det gäller navigations- och fiskspårningsprestanda.

Raymarines multifunktionsdisplayer i Axiom-serien har verklighetstrogna bilder tack vare Raymarines exklusiva RealVision 3D för överlägsen igenkänning av fisk och strukturer under ytan. De nya robusta pekskärmarna av glas finns i storlekarna 7,0, 9,0 och 12,1 tum och levereras med Raymarines nya operativsystem LightHouse 3 installerat. Tillsammans med Axioms snabba fyrkärniga processor levererar LightHouse 3 en intuitiv och kraftfull navigeringsupplevelse tack vare ett gränssnitt med ny utformning som går snabbt att lära sig och är lätt att anpassa efter eget tycke.

Nya RealVision 3D Sonar

Nya RealVision 3D Sonar | Raymarine by FLIR

RealVision 3D Sonar representerar teknik som sportfiskare har efterfrågat sedan dag ett – möjligheten att se vad som finns under, bakom och bredvid båten. Allt på en gång och i tre dimensioner. Med fantastisk prestanda tack vare den fyrkärniga processorn visar RealVision 3D hela undervattensvärlden – inklusive struktur, gömslen, fisk och betesfisk – i hänförande detalj. Raymarine ger fiskare ett helt nytt sätt att titta på undervattensdata och oändliga möjligheter till personlig anpassning, allt från en givare där allt ingår, ingen svart låda behövs.

I RealVision 3D-givare kombineras CHIRP DownVision, CHIRP SideVision, High Frequency CHIRP och RealVision 3D i ett enda givarhölje. Raymarines gyro-stabilisering kompenserar dessutom för båtens rörelser och ger en verklighetstrogen sonarbild i 3D. Tack vare att man kan se upp till 300 fot åt både vänster och höger samt ned till 300 fots djup har det aldrig varit lättare eller gått snabbare att söka av hela vatten.

Det senaste inom operativsystem och hårdvara

Axiom Raymarine Lifestyle

Raymarines ingenjörer har lyssnat på kunderna som efterfrågat en mer effektiv och intuitiv användarupplevelse. Resultatet? LightHouse 3 är ett snabbt och smidigt gränssnitt som ger dig full kontroll med bara ett par tryck. Med menykontrollerna i LightHouse LiveView kan användare anpassa kartan och se navigationsbilden förändras i realtid. Tack vare tillägget med smarta fönster och nya kartinställningar får man lättlästa, tydliga menyer med snabb åtkomst till kartlägena Enkelt, Detaljerat och Fiske.

En komponent som ofta förbises i marinelektronik är processorn som bestämmer hastighet och användarvänlighet när flera funktioner körs samtidigt. Axiom har utrustats med en fyrkärnig processor. Detta innebär att enheten blir snabbstartad och möjliggör visning av flera skärmvyer samtidigt i flera fönster, databoxar och realtidsjusteringar samtidigt som Axiom kan köra ett stort antal bakgrundsuppgifter.

Pris för Raymarines serie Axiom-multifunktionsdisplayer från 745,00 euro till 2645,00 euro

Ta reda på mer om Axiom

COMMENT