5 skäl till varför Raymarine Element hjälper dig ta hem segern på vattnet

5 skäl till varför Raymarine Element hjälper dig ta hem segern på vattnet

Tuesday, January 8, 2019


NEW Element - Sonar GPS Multifunction Display | Raymarine by FLIR

Oavsett om du tävlingsfiskar eller gör det för nöjes skull är nya ElementTM CHIRP Sonar/GPS Series från Raymarine ett effektivt nytt verktyg som hjälper dig hitta och fånga mer fisk. Enkel att äga och lätt att använda – Raymarine Element hjälper dig lyckas på vattnet Här är fem anledningar till det:

1. Båtar med glasbotten är inte särskilt praktiska

Element ger de skarpaste bilderna av undervattensvärlden via HyperVisionTM 1.2 megahertz superhögupplöst ekolodsteknik och en allt-i-ett-givare. HyperVision-tekniken tar CHIRP-ekolod, DownVision, SideVision och Raymarine RealVisonTM 3D-ekolod till nästa nivå av precisionsbilder och möjligheter att hitta fisk. Detta hjälper dig att se och förstå strukturer, växtlighet, bete och fisk i realtid med naturtrogen tydlighet.

2. Skärmlagg är riktigt irriterande

Element - Intuitive Controls | Raymarine - A Brand by FLIR

Element har oöverträffad effekt och hastighet inom sin kategori, tack vare en kraftfull fyrkärnig processor som finns i samtliga modeller på 7”, 9” och 12”. För dig som fiskare innebär detta omedelbara uppdateringar av sjökort, sid- och menyövergångar samt mjuka, högupplösta ekolodsbilder – oavsett om du använder Raymarines informationsintensiva RealVision 3D-ekolod eller alla fyra ekolodsmodulerna samtidigt.

3. Du har bättre saker för dig än att läsa ännu en användarhandbok

Element - LightHouse Sport OS | Raymarine - A Brand by FLIR

Element ger dig en överskådlig användarupplevelse som är utformad för fiskare. En extra stor waypoint-knapp gör det snabbt och enkelt att markera fisk, strukturer eller andra intressanta platser medan tre programmerbara snabbknappar öppnar dina favoritsidor eller favoritvyer med ett tryck. Operativsystemet LightHouse Sport har ikoner för vanliga fiskeaktiviteter som att kasta, pimpla och dörja. Via ikonerna får du tillgång till förkonfigurerade ekolodsvyer som stöder dessa tekniker på bästa sätt. Elements intuitiva, användarcentrerade användning innebär att du kan ägna mindre tid åt att lära dig om elektronik och navigera på menyer och mer tid åt att lära dig om platsen där du fiskar.

4. Bra fiske finns inte alltid på kartan

Element - Make Your Own Maps | Raymarine - A Brand by FLIR

Element har stöd för olika alternativ för fiskekartor, däribland Navionics, LightHouse NC2 med Fishing Hot Spots, Standard Mapping, C-MAP med flera. Bäst av allt är att Element gör det lätt att skapa egna kartor medan du fiskar eller är på väg. Med Navionics SonarChart Live och Raymarine RealBathyTM personlig inspelning av ekolodskarta kan Element skapa anpassade kartor som de andra önskade att de hade, men inte har.

5. Du vill ha det bästa, men behöver fortfarande pengar till bensin och bete

Element - Angler-Friendly Prices | Raymarine - A Brand by FLIR

Element, som har Raymarines överlägsna ekolod, oöverträffade hastighet, enkelt och möjlighet till anpassade kartor, levererar Raymarines bästa fisketeknik till fiskarvänliga priser från bara SEK 5,992.00.

Vill du ha den bästa tillgängliga ekolods- och GPS-tekniken för fiske utan att behöva betala för en multifunktionsdisplay med funktioner du aldrig använder? Utrusta din båt med ett nytt Element ekolod/GPS från Raymarine och se till att du tar hem segern på vattnet.

Om du vill veta mer om Raymarine Element besöker du Raymarine.com/Element.

COMMENT